Algemeen

De Registerpodoloog

Een Podoloog is een erkende paramedische voetspecialist. De Registerpodoloog herkent en behandelt evenals de Podotherapeut voet- en voetgerelateerde houdingsklachten. Cliënten met deze aandoeningen kunnen bij de Registerpodoloog terecht voor advies en behandeling om klachten te verhelpen of te verminderen en (ernstige) complicaties te voorkomen.

Podozorg

Podozorg Nederland is een groep Registerpodologen en Podotherapeuten die het er samen over eens zijn hoe de optimale voetzorg er uit moet zien en zo handelen zij. Voor elke voetklacht bieden wij een complete oplossing op maat.

Samen kunnen we elke voetklacht aan.

Reuma en diabetes

Bij systeemziekten als reuma en diabetes speelt de Registerpodoloog een belangrijke preventieve rol ter voorkoming van klachten en (ernstige) complicaties. Herkent risicofactoren en geeft preventieve voorlichting en advies aan de cliënt.

Beschermde titel

De podoloog van Podozorg Heteren is een gediplomeerd Registerpodoloog. Registerpodologen hebben een opleiding gevolgd aan de Academie voor Podologie en volgen regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de meeste actuele ontwikkelingen. Podozorg Heteren is aangesloten bij Stichting LOOP en staat in het kwaliteitsregister van Kabiz .